SycadeCultuur

cultuur
Code monkeys en .net koningen

Onze mensen
maken het bedrijf
Sycade staat bekend om haar no-nonsens en doortastende aanpak van complexe IT-vraagstukken. Maar ook om haar non-corporate bedrijfscultuur. Geen poeha, gewoon doen en met elkaar hele mooie dingen maken. Met plezier. Hier kan je jezelf zijn, krijg je de kans om te werken aan de meest uitdagende IT-projecten én ontwikkel je jezelf. Bij ons ben je meer dan alleen werknemer. Je wordt opgenomen in de Sycade Group familie. Als een koning. Of koningin natuurlijk. Hier werk je met en voor digitale pioniers. Zodat ook jij keiharde stappen kan maken.

Wij vinden persoonlijke groei, ontwikkeling, innovatie en kennisdelen belangrijk. Ook eten, ontspannen en humor zijn bij Sycade een must. Daarvoor organiseren we regelmatig teamavonden (LAN-party’s, hackatons, bowlen, paintballen etc.). We zaalvoetballen elke week en zorgen voor je dagelijkse food en een constante dosis fun.

Stilstaan is hier geen optie. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team dat grotendeels bestaat uit schuddebuikende .NET developers. En die lachen net zo hard als dat ze werken.

Thuisvoelen

Thuisvoelen

CULTUUR? JA.
Bij Sycade vind je de perfecte omgeving om jouw IT-carrière een boost te geven!

Als IT-specialist voel je je meteen thuis in onze cultuur. Die is namelijk uniek en dat willen we zo houden! Daar investeren we in en daar selecteren we onze mensen op.

je thuisvoelen bij Sycade
je als it'er thuisvoelen bij Sycade

Sycade Group

Sycade Group

ONDERDEEL VAN SYCADE GROUP
Bedrijven binnen Sycade Group vormen een dynamisch IT-landschap, waarmee organisaties het maximale uit IT kunnen halen.

Zij lossen complexe IT-vraagstukken op en stellen stuk voor stuk, of waar nodig in samenwerkingen, klanten in staat om nieuwe waarde te halen uit hun IT-landschap.

sycade group partners
sycade group

Humor

Humor

“Als je bij Sycade komt werken, moet je een goede dosis humor hebben. Er hangt hier een losse en gezellige sfeer.”

”We proberen een goede balans te vinden tussen serieus werken en hard lachen. Die balans vind ik mooi en fijn, maar daar moet je wel tegen kunnen. We zijn geen cliché IT-bedrijf.”

Arjen Nitrauw - .NET Developer

bij sycade moet je tegen humor kunnen
hard werken en hard lachen bij sycade

Teamavonden

teamavonden

“Elke maand is er een teamavond. Dan gaan we uit eten, sporten of iets anders leuks doen. Daarnaast zaalvoetballen we elke woensdagavond met een team van collega’s. Dan eten we met z’n allen op kantoor en gaan we daarna samen richting de zaalvoetbal. Erg gezellig dus!”

“Er hangt hier een toffe cultuur en ik heb leuk contact met mijn collega’s!“

Maarten de Jong – Manager sales

leuke dingen doen bij Sycade
gezellige cultuur bij Sycade

Kansen pakken
Spreekt onze cultuur je aan en ben je net als wij een .NET Koning? Je kan bij ons direct als developer aan de slag!

Bijvoorbeeld met maatwerk software. Of pak je kans als e-commerce developer. Wat je ook gaat doen, wij realiseren uitdagende IT-projecten voor de grootste en beste opdrachtgevers. Bij Sycade Group zijn de doorgroeimogelijkheden onbeperkt. Solliciteer direct op één van onze topbanen!Wat we
voor jou kunnen
doen?
Onze .NET oplossingen laten zich over het algemeen niet in een paar regels uitleggen.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en omschrijf je vraag. We nemen snel contact met je op!

Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of Whatsappen.
Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.