Sycadekernwaarden

kernwaarden
Overtuiging en belofte

We will blow
your socks off!

De beste techniek levert de meeste waarde. Slimmere integraties en stabielere koppelingen zorgen voor meer efficiënte en optimale snelheid in jouw processen. Daarom vinden wij het zo belangrijk om hierin voorop te blijven lopen.
Onze missie

Met de beste developers in huis en door de beste en nieuwste technieken in te zetten creëren wij maximale waarde voor onze klanten.

Visie

Sycade is koploper in de Nederlandse IT-markt op het gebied van .NET development. De grootste organisaties werken met de beste leveranciers. Dat zijn wij.

Sycade kernwaarden

Daadkracht

go the extra mile

DAADKRACHT
Wij doen alles voor resultaat. Een IT-landschap dat werkt en waarde creëert voor jouw bedrijf. Dat is de essentie.

Transparant

Crystal clear

TRANSPARANT
Wij nemen de klant bij de hand in het proces. Onze transparante werkwijze zorgt voor (be)grip en draagvlak bij onze klanten.

No nonsense

Let's get down to business

Wij houden van aanpakken. Wij blijven niet te lang hangen in het abstracte. Als de wensen helder zijn, gaan wij aan de slag.

Flexibel zijn

movin' along

Wij begrijpen de business van de klant en bewegen constant mee. Zo zijn we in staat om de meest optimale technische oplossing te verzorgen.

Fun factor

havin' fun yet?

We hebben lol met elkaar en werken aan de positieve relatie met onze klanten. Want vrolijke mensen presteren beter, daar zijn wij van overtuigd.

Wat we
voor jou kunnen
doen?
Onze .NET oplossingen laten zich over het algemeen niet in een paar regels uitleggen.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en omschrijf je vraag. We nemen snel contact met je op!

Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of Whatsappen.
Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.