We are the.net kings

.net kings
Complex IT-vraagstuk?

Daag ons uit.
We love a challenge!Waarom wij? Wij hebben de beste developers in huis en denken niet anders dan digitaal. Noem ons ‘digital natives’ of ‘code monkeys’. Techniek zit in onze vezels. Het is onze passie. Wij kennen de nieuwste technieken als eerste, simpelweg omdat we hier de hele dag mee bezig zijn. En we weten hoe we het in moeten zetten. Daar mag je ons op afrekenen.

Complexe IT-vraagstukken vragen om de beste professionals. Die werken bij ons. Onze mensen zijn vaak de experts binnen projecten bij onze klanten. Niet voor niets noemen wij onze developers '.NET Kings'. Software op maat, apps, dashboards, integraties of data ontsluiting. Wat jouw business maar nodig heeft. Wij bedenken, ontwikkelen en beheren het. Vol enthousiasme. Want dat is Sycade.

Sycade Group

Bedrijven binnen Sycade Group vormen een dynamisch IT-landschap, waarmee organisaties het maximale uit IT kunnen halen. Zij lossen complexe IT-vraagstukken op en stellen stuk voor stuk, of waar nodig in samenwerkingen, klanten in staat om nieuwe waarde te halen uit hun IT-landschap. Sycade Group draagt met verregaande IT-oplossingen bij aan een toekomstbestendige bedrijfsvoering, betere efficiëntie en/of groei.

Sycade Group begon in 2011 als Sycade. Het groeide in 10 jaar tijd naar 6 dochterbedrijven en participaties met meer dan 60 IT-gespecialiseerde werknemers in twee landen. Bij elkaar vormen deze bedrijven en mensen Sycade Group. Samen bepalen zij de richting en samen maken zij een succes van een IT-kennishuis waar technologische disciplines op het hoogste niveau samenwerken.

Van grootschalige integraties met maatwerkoplossingen voor marktleiders, tot state-of-the-art integraties voor toonaangevende e-commerce spelers, of het inzetten van dedicated offshore IT-teams. Kwaliteit leveren, ongeëvenaarde oplossingen bedenken en waarde creëren voor opdrachtgevers. Dat is ons motto. De beste zijn in ons vak. Daar doen we alles voor en Sycade Group wil hierin koploper zijn.

Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?


Kiezen voor Sycade

now you know why

Direct contact

Maarten de Jong
Maarten de Jong
Directeur
Thomas Engberink
Thomas Engberink
Account Engineer
Arjen Nitrauw
Arjen Nitrauw
Projectmanager IT
Wat we
voor jou kunnen
doen?
Onze .NET oplossingen laten zich over het algemeen niet in een paar regels uitleggen.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en omschrijf je vraag. We nemen snel contact met je op!

Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of Whatsappen.
Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.