Footfighters

Foot fighters
Eindelijk weer met collega's onder elkaar

Teamuitje
Footgolf Heerde

Teamuitjes. Bij Sycade zijn we er dol op! Moet ook wel, want door regelmatig een teamavond te organiseren zien collega’s elkaar in een gezellige omgeving of ondernemen we samen een activiteit.
Zoals onlangs weer tijdens een avondje Footgolf bij Pitch&Putt in Heerde! Het was (door corona zucht…) alweer een jaar geleden dat we voor het laatst bij elkaar kwamen. Gelukkig mochten we na de zomer weer en daar hebben we dan ook maar meteen gretig gebruik van gemaakt. Mooie plek naast het Heerderstrand. Klikkerdeklik op de foto ermee!

Iedereen had er zin in, dus de opkomst was groot. Na een vette gegrilde kip met friet aka patat werden de teamindelingen bekend gemaakt en gingen de wondersloffen aan. Jos (geen idee hoe die man echt heet) legde de spelregels uit en toen niemand geluisterd had vlogen de eerste ballen al door de lucht.
Footgolf Heerde
Footgolf Heerde
18 holes in zo min mogelijk schoten. Zou niet te moeilijk moeten zijn aangezien lichamelijke inspanning en developers nou ook weer geen match made in heaven is. Was het wel, moeilijk, omdat het gras er als een Teletubbies landschap lalaaaa… bijlag en er midden in de hole-emmer een vlaggenstok stond. O… die mag er uit? Oke.
Footgolf Heerde
Footgolf Heerde
De punten werden nauwkeurig bijgehouden en geheel volgens fairplay regels ingevuld. Na de laatste holes en het redden van enkele wildzwemmers moesten de punten handmatig geteld worden. Zo kon het gebeuren dat Herman met de eer ging strijken en Klaas en Frank het nakijken hadden met een gedeelde tweede plaats. Voldaan vertrok de Sycade karavaan weer richting huis!
Footgolf Heerde
Footgolf Heerde
Wat we
voor jou kunnen
doen?
Onze .NET oplossingen laten zich over het algemeen niet in een paar regels uitleggen.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en omschrijf je vraag. We nemen snel contact met je op!

Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of Whatsappen.
Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.