hoofdsponsorjeugd sc genemuiden

hoofdsponsor jeugd sc genemuiden
Januari 2020

Sycade Group hoofdsponsor
jeugd SC Genemuiden
Sycade Group is sinds januari 2020 gedurende vijf jaar hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Sportclub Genemuiden. Het bedrijf uit Zwolle is al enige tijd lid van Businessclub de Wetering. “Wij voelen ons persoonlijk heel erg thuis bij Sportclub Genemuiden en daaruit zijn ook mooie zakelijke contacten ontstaan. Die band willen we graag verder versterken”, aldus directeur Fate Basit van Sycade Group.

Samen met vier studiegenoten richtte Fate in 2011 Sycade op. En met name de laatste jaren groeit Sycade Group sterk. “Tijdens onze stages merkten we dat er een kloof zit tussen ICT en het management van veel bedrijven. Daardoor blijven veel mogelijkheden onbenut. Wij zijn in dat gat gesprongen. Onze missie is het ontwikkelen van applicaties en software die het werk van organisaties makkelijker maken.”
Sycade Group focust zich onder meer sterk op de maakindustrie. Vandaar dat het bedrijf ook kennismaakte met de industrie in Genemuiden. Fate vertelt: “Met dashboarding en applicaties als Machine Vision kunnen we veel betekenen voor productiebedrijven in Genemuiden. Via de businessclub van Sportclub Genemuiden zijn we in contact gekomen met prachtige opdrachtgevers”.

Bovendien is hij de samenwerking aangegaan met OKE Online. Dat bedrijf van Genemuidenaar Klaas Eenkhoorn werkt vanuit het kantoorpand in Genemuiden nauw samen met Sycade Group. “Daarmee hebben we veel kennis over klantportalen en e-commerce in huis gehaald. Bovendien heeft Klaas Eenkhoorn een groot netwerk in Genemuiden”.

De komende vijf jaar breidt Sycade Group de band met Genemuiden verder uit. “Als voetballiefhebber kom ik graag bij Sportclub. Bij de vereniging voelde ik me meteen thuis. Genemuidenaren zijn ambitieus én vriendelijk. Persoonlijke en zakelijke contacten gaan hier heel goed samen. Dat is ook waar Sycade Group voor staat. Dat de jeugd kansen krijgt bij Sportclub spreekt ons ook zeer aan. Geweldig dat we daaraan op deze manier een bijdrage mogen leveren.”

Voorzitter Raymond van Dijk van Businessclub de Wetering is zeer content met de steun van Sycade Group. ”Dit is een mooie opvolger voor de Rabobank IJsseldelta, die de afgelopen jaren onze jeugd ondersteunde en nu verbonden blijft als topgroep sponsor. Focus op de toekomst’ gebruiken we momenteel als slogan bij Sportclub Genemuiden. Dankzij de overeenkomst met Sycade Group blijven we daar volop aan werken.”
Hoofdsponsor jeugd SC Genemuiden
Hoofdsponsor jeugd SC Genemuiden
Wat we
voor jou kunnen
doen?
Onze .NET oplossingen laten zich over het algemeen niet in een paar regels uitleggen.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en omschrijf je vraag. We nemen snel contact met je op!

Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of Whatsappen.
Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.