Teamavond bijKobalt karting

Teamavond bij Kobalt karting
Wie pakt de winst?

Elektrisch karten
bij Kobalt

Laatste woensdag van de maand. Dan weten we weer hoe laat het is. Tijd voor het maandelijkse teamuitje!

Dit keer zijn we met zijn allen gaan karten bij Kobalt in de IJsselhallen in Zwolle! De avond begon met een aantal potjes pingpong op kantoor en een stapel pizza's. Het karten begon om 20 uur, dus tegen half acht vertrok de karavaan vanaf kantoor richting de IJsselhallen. Na het aanmelden werd de hele club in twee groepen ingedeeld. Per groep werden er achtereenvolgens twee races gereden. Sycaders in een kart gaan natuurlijk voor de snelste ronde!


Bekijk hier de aftermovie!

Kobalt karts

De karts bij Kobalt zijn elektrische karts. Een compleet nieuwe ervaring, vooral wanneer je benzine karts gewend bent. Met deze karts kun je jezelf uitdagen! Alle karts beginnen namelijk met een basissnelheid. Wanneer jij een snelle ronde aflegt, gaat je kart een standje omhoog. Hierdoor kun je de ronde erna nog een stuk sneller!

Ook hebben elektrische karts meer voordelen. Het zijn krachtige karts, zonder lawaai, sterke geuren en ook zonder uitstoot. Stiekem horen die factoren wel bij het karten, maar je krijgt er ook weer andere snufjes voor terug. Zo hebben deze karts een knopje om achteruit te gaan en een turbo knop!

Feel the heat

De groep werd in tweeën verdeeld, zo kregen we ongeveer twee groepen van 8. De eerste groep vertrok voor hun eerste heat van 10 minuten. Terwijl zij zich naar de winst reden, kreeg de tweede groep alvast uitleg.

Na 10 minuten mocht de tweede groep zich bewijzen. Zij reden in verhouding iets sneller als de eerste groep. Hierin kwam de strijdlust naar boven en ging groep 1 voor hun tweede heat de baan op. Toen allebei de groepen 2 heats hadden gereden was het tijd voor wat afkoeling, koud pils uit de tap.

Goeie voorbereiding is het halve werk. Een rondje pizza en een halve pingpongmarathon voor vertrek zorgde ervoor dat iedereen opgewarmd en met voldoende energie aan de start kon verschijnen.
Karting Zwolle
Karting Zwolle
Een supergezellige en geslaagde avond! Aan het eind was er een open bar waar iedereen nog even zijn vochtgehalte op peil kon brengen. Daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan.
Karting Zwolle
Karting Zwolle
Wat we
voor jou kunnen
doen?
Onze .NET oplossingen laten zich over het algemeen niet in een paar regels uitleggen.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en omschrijf je vraag. We nemen snel contact met je op!

Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of Whatsappen.
Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.