Sycadelan party

Sycade lan party
verhalen

Berucht.
De Sycade LAN party

Software ontwikkelaars hebben van nature en in grote mate interesse voor alles wat je met code kunt doen. Gaming bijvoorbeeld. Daarom houden wij enkele malen per jaar onze Sycade LAN party, waarbij onze .NET Koningen to the max gaan om elkaar virtueel te bestrijden. Onvergetelijke avonden met veel collegialiteit, lol en tijd om elkaar in een ontspannen setting beter te leren kennen. Oja. Food. Dat is er ook.

Heel die setup aan elkaar knooien en online de strijd aan gaan. Dat doen die gasten bij Sycade natuurlijk ‘with pleasure’.
Sycade LAN Party
Sycade LAN Party
Naast de virtuele fun zijn onze LAN parties echte social events. Partners, kinderen, huisdieren. Iedereen is welkom! Neem je opa mee. Lachen ;-)
Sycade LAN Party
Sycade LAN Party
Wat we
voor jou kunnen
doen?
Onze .NET oplossingen laten zich over het algemeen niet in een paar regels uitleggen.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat dan je gegevens achter en omschrijf je vraag. We nemen snel contact met je op!

Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of Whatsappen.
Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.