Cotap

Cotap is een full-service vloerengroothandel met een eigentijdse benadering. Ze zijn continue bezig met het ontwikkelen van collecties en toekomstbestendige oplossingen.

Cotap heeft een stip op de horizon gezet. Met bijna 80 jaar ervaring en ruim 125 medewerkers is een solide fundament gelegd onder de groeiambities om in 2020 de meest gevraagde én best gewaardeerde vloerenleverancier in consumentenretail (woonspeciaalzaken, parketspeciaalzaken, grootschalige ketens) te worden.

Cotap heeft ons ingeschakeld om een totaaloplossing te bieden voor een logistiek probleem. Voor deze oplossing hebben we zowel software (in de vorm van een applicatie en een koppelingsplatform) als hardware (in de vorm van een computerkar met (label)printers en barcode scanner) gebouwd en geleverd.

De software is volledig in de Cotap-huisstijl uitgevoerd en touch-vriendelijk opgezet, zodat deze herkenbaar voor de medewerkers in het magazijn en gemakkelijk te bedienen is.

De hardware is geleverd in de vorm van een verrijdbare, batterijaangedreven computer-on-wheels, met een A4-printer, labelprinter en barcodescanner aan boord. De kar is, in samenspraak met Cotap, volledig zelf ontworpen en gebouwd. Dit is gedaan omdat er geen kar op de markt gevonden kon worden die voldeed aan alle eisen die Cotap eraan stelde.

Case video's

SYCADE // Cotap Part 1
SYCADE // Cotap Part 2
Sycade applicatieSycade applicatieSycade applicatie

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op!