DashboardSoftwareSoftware
Dashboard software, zie in real-time wat belangrijk is voor jouw business

Dashboard software
visualiseer succes


Als wij dashboard zeggen, zie jij toch meteen een plaatje van lampjes en metertjes of een info-center in je auto voor je? In één oogopslag direct en in real time zien wat er aan de hand is. Dat is immers het doel van een dashboard. Zo is het ook in business. Of je nu alle productinformatie overzichtelijk op één plek wil hebben, de voortgang in je orderflow wil volgen of live de status van je belangrijkste KPI’s wil zien. Dashboard software haalt deze data voor je op en vat deze op een vooraf vastgestelde manier visueel voor je samen.

Sturen op cijfers. Dashboard software biedt als groot voordeel dat het op efficiënte en doelgerichte wijze informatie laat zien die op dat moment voor jou of je organisatie van belang is. Om efficiënt te kunnen produceren, snel informatie te kunnen vinden of feitelijk onderbouwd te kunnen sturen op actualiteit of cijfers. Dashboard software zorgt er dus voor dat je snel de juiste keuzes kunt maken voor jouw organisatie.


Dashboards op maat, onze expertise

Voordat een externe partij wordt ingeschakeld bij dashboard vraagstukken, zijn opdrachtgevers vaak al even bezig met de wens of de probleemstelling. Ze kunnen daardoor uitstekend uitleggen waar de schoen wringt. Bijvoorbeeld door beperkte kennis of capaciteit binnen een eigen IT-afdeling, een data-beleid dat zorgt voor beperkingen of gewoon de beste oplossing niet zien. Sycade heeft in een decennium bij grote opdrachtgevers ruime ervaring opgedaan met complexe databases en veel kennis opgebouwd op het gebied van dashboard software.


Dat wij kunnen programmeren behoeft geen toelichting. Onze ervaring is dat het ontwikkelen van een software-oplossing voor een specifiek doel, in dit geval dashboard software, altijd begint door gerichte vragen te stellen en vooral goed te luisteren naar de antwoorden. Sycade programmeurs hebben niet alleen verstand van code, ze snappen ook jouw business. Daardoor komen wij vaak sneller dan andere IT-bedrijven tot innovatievere, betere en functionelere oplossingen. Hoe complex de situatie ook is. Oplossingen die IT in jouw organisatie verder helpen, waarde creëren en klaar maken voor de toekomst.


Meer weten? Neem contact op.
Dashboard software

Waarom kiezen voor Sycade dashboard software

  • Efficient en snel inzicht
  • Connectie met ERP systemen
  • Belangrijkste data in beeld
  • Geen risico voor data bron
  • Sturen op feiten
  • SQL & EDW technologie
  • Eigen look en feel
  • Volledige integratie

Uitdagende keuzes

Keuzes maken. Dat is één van de uitdagingen die komen kijken bij het ontwikkelen van dashboard software. Want wat wil je weten? En uit welke data dienen welke conclusies te worden getrokken? Om straks over een goed dashboard te beschikken die waarde creëert voor jouw organisatie, is het van belang daarin de juiste keuzes te maken.

Sycade komt graag in een vroeg stadium in beeld. Want wij ontwikkelen niet alleen software. Wij adviseren en helpen organisaties met complexe IT-vraagstukken. Vanuit een heldere visie op IT en met als doel meer waarde uit jouw IT te halen. Daarvoor gaan we verder dan alleen de software-oplossing. Wij doorgronden jouw business en je vraag en gaan daarna direct aan de slag. Om voor jou de beste oplossing te bouwen.

Onze expertise in IT komt niet uit de lucht vallen. Sycade werkt met de beste programmeurs en de beste programmeurs willen ook bij Sycade werken. Waarom? Bij ons worden ze uitgedaagd. Wij werken voor grote opdrachtgevers en aan de meest complexe IT-vraagstukken. Zo worden we elke dag een beetje beter en kunnen we jouw organisatie nog beter helpen.


Daar leven we voor en dat zit in ons DNA!

Next level dash board

Onze dashboardoplossingen laten zich niet op één pagina uitleggen. Wil je precies weten hoe je dashboard software kan inzetten om op data gebaseerde keuzes kan maken, waarvan jouw organisatie profiteert? Laat dan je gegevens achter. We nemen contact met je op.

Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.