Loading

maatwerksoftwaresoftware
Voor elk IT-vraagstuk een maatwerk oplossing

Sycade
maatwerk softwareHet scala aan unieke processen van organisaties in uiteenlopende branches, zijn vaak niet te vatten in één standaardoplossing. Met als gevolg dat de standaard IT-oplossing in een organisatie vaak wordt aangevuld met maatwerk software die specifiek voor een bepaald doel is geschreven of die voorziet in een specifieke behoefte die niet geboden wordt door het standaard softwarepakket.

Afgezien van de uitdaging om deze stukjes maatwerk software naadloos te integreren in het het standaard softwarepakket (hiervoor hebben wij ook een oplossing), lopen organisaties als snel tegen het probleem aan van wildgroei van losse applicaties voor uiteenlopende doeleinden. En vaak communiceren deze applicaties ook nog eens beperk of helemaal niet met elkaar. Say what?
Daarnaast kunnen terugkerende, handmatige handelingen om bijvoorbeeld data tussen losse applicaties te synchroniseren, een enorm risico vormen voor organisaties en medewerkers. Stel, je herkent bovenstaande problematiek in jouw organisatie, dan wordt het tijd om je standaard softwarepakket in te ruilen en te denken aan Sycade maatwerk software.


Meer weten over maatwerk software?
Maatwerk software

Met maatwerk software wordt het pas echt leuk!

  • Gebouwd in het .NET framework
  • Betrouwbaar, stabiel, veilig
  • Gebruiksvriendelijke interfaces
  • Volledig geïntegreerd
  • Naadloze communicatie
  • Microsoft Azure Platform
  • 100% schaalbaar en flexibel
  • Snel werkende applicaties

Meegroeien met behoeftes

Sycade is sinds 2011 expert in het analyseren en technisch vertalen van kritieke processen bij organisaties in diverse sectoren. Wij snappen business én wij snappen IT!

Onze software op maat oplossingen ontwikkelen we met o.a. C# en andere hybride software in het .NET Applicatie Framework. Onze .NET Koningen passen hun verregaande kennis van .NET op het krachtige en omvangrijke Microsft Azure Platform toe. Hiermee realiseren zij veilige, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke oplossingen in de cloud, die mee kunnen groeien met de behoeftes in jouw organisatie.

Met Sycade software op maat beschik je over een flexibel en schaalbaar IT-landschap, waarmee jouw organisatie jaren vooruit kan.

En dan wordt het pas echt leuk!

Wat wil jij op maat?

Voor organisaties die verder kijken dan de geldende standaard en die geloven in technologie, biedt maatwerk software ongekende mogelijkheden. Wil je weten wat maatwerk software voor jouw organisatie kan betekenen? Laat dan je gegevens achter. We nemen contact met je op.

Whatsapp
Whatsapp
met ons