maatwerksoftwaresoftware
Ontdek de kracht van automatisering, integratie en optimalisatie

Maatwerk software
lost elk IT-vraagstuk opHet scala aan unieke processen van organisaties in uiteenlopende branches, zijn vaak niet te vatten in één standaardoplossing. Met als gevolg dat de standaard IT-oplossing in een organisatie vaak wordt aangevuld met maatwerk software. Deze software is specifiek voor een bepaald doel geschreven, of voldoet aan een specifieke behoefte die niet geboden wordt door het standaard softwarepakket.

Maatwerk software voorkomt wildgroei

Afgezien van de uitdaging om deze stukjes maatwerk software naadloos te integreren in het het standaard softwarepakket (hiervoor hebben wij ook een oplossing), lopen organisaties met regelmaat tegen het probleem aan van wildgroei van losse applicaties voor uiteenlopende doeleinden. En vaak communiceren deze applicaties ook nog eens beperk of helemaal niet met elkaar. Say what?
Daarnaast kunnen terugkerende of handmatige handelingen om bijvoorbeeld data tussen losse applicaties te synchroniseren, een enorm risico vormen voor organisaties en medewerkers. Handmatige handelingen zorgen voor menselijke fouten. Denk hierbij aan typfouten, verkeerde invoer of vergeten taken. Ze veroorzaken namelijk vertragingen en inefficiëntie. Handmatige handelingen kosten meer tijd dan geautomatiseerde processen. Denk bijvoorbeeld aan een langere doorlooptijd omdat twee systemen niet samenwerken. Terugkerende taken, die elke keer opnieuw dienen te worden uitgevoerd, kunnen geautomatiseerd worden met maatwerk software.

Stel, je herkent bovenstaande problematiek in jouw organisatie, dan wordt het tijd om je softwarelandschap te optimaliseren en aan de slag te gaan met applicatie-integratie en verdere automatisering. Maatwerk software zou je hierbij kunnen helpen. We bekijken graag je situatie en geven je een waardevol en vrijblijvend advies.


Maatwerk software mogelijkheden bekijken?
Maatwerk software

Met maatwerk software wordt het pas echt leuk!

  • Gebouwd in het .NET framework
  • Betrouwbaar, stabiel, veilig
  • Gebruiksvriendelijke interfaces
  • Volledig geïntegreerd
  • Naadloze communicatie
  • Microsoft Azure Platform
  • 100% schaalbaar en flexibel
  • Snel werkende applicaties

Er zijn veel voordelen verbonden aan maatwerk software. Denk bijvoorbeeld aan schaalbaarheid, wanneer jouw organisatie groeit wil je dat jouw IT-landschap meegroeit. Met standaard softwarepakketten is dit lastig aangezien er een beperkte functionaliteit is. Maatwerk software groeit met de behoeftes van jouw organisatie mee.

Daarnaast is maatwerk software uniek voor ieder bedrijf. Het is een manier om jouw IT-landschap perfect in te richten naar de behoeftes van jouw organisatie! Hier wordt rekening gehouden met jouw workflows, specifieke processen en de uitdagingen en doelen van jouw organisatie! 

Meegroeien met behoeftes

Sycade is sinds 2011 expert in het analyseren en technisch vertalen van kritieke processen bij organisaties in diverse sectoren. Wij snappen business én wij snappen IT!

Onze software op maat oplossingen ontwikkelen we met o.a. C# en andere hybride software in het .NET Applicatie Framework. Onze .NET Koningen passen hun verregaande kennis van .NET op het krachtige en omvangrijke Microsft Azure Platform toe. Hiermee realiseren zij veilige, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke oplossingen in de cloud, die mee kunnen groeien met de behoeftes in jouw organisatie.

Met Sycade software op maat beschik je over een flexibel en schaalbaar IT-landschap, waarmee jouw organisatie jaren vooruit kan.

En dan wordt het pas echt leuk!

Maatwerk software en standaard software, wat past bij mij?

Standaard software, ook wel bekend als 'off-the-shelf-software' verwijst naar softwarepakketten die kant en klaar beschikbaar zijn voor aanloop en gebruik. Deze pakketten zijn beschikbaar voor de markt zonder dat er specifieke aanpassingen of ontwikkelingen nodig zijn om te voldoen aan de algemene behoeften van de klant. 

Deze software wordt vaak ontwikkeld door grote softwarebedrijven die de software ontwikkelen voor een breed publiek. Dit betekent dus dat er veel functionaliteit aanwezig is, maar niet specifiek voor een bedrijf. Er is ook geen aanpassingsmogelijkheid en het kan niet perfect passen bij de behoeftes van jouw bedrijf. Daarnaast zijn er beperkingen in schaalbaarheid.

Maatwerk software daarentegen is volledig afgestemd op de behoeftes en vereisten van jouw organisatie. Daardoor is het ook nog eens flexibel en schaalbaar! Maatwerk software zorgt voor een verhoogde efficiëntie en productiviteit. Het is namelijk specifiek geoptimaliseerd voor jouw bedrijfsprocessen. Extreme procesoptimalisatie, wie wil dat nou niet?

Volledige integratie binnen jouw bestaande systemen

Wanneer je het nieuwe software-op-maat systeem wilt gebruiken binnen jouw organisatie is het van belang om het te integreren binnen jouw proces. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om het nieuwe systeem naadloos samen te laten werken met jouw bestaande systemen. Sycade zorgt hiervoor!

Een naadloze integratie met jouw bestaande softwaresystemen is mogelijk. Denk hier bijvoorbeeld aan integratie met jouw bestaande ERP (Enterprise Resource Planning) of CRM-systeem (Customer Relationship Management). De professionals van Sycade zorgen dat deze systemen feilloos met elkaar samenwerken!

Wat wil jij op maat?

Hoe zorg je dat IT-systemen jouw bedrijf vooruithelpen? Sycade bouwt maatwerk software om je kritieke processen te optimaliseren.

Voor organisaties die verder kijken dan de geldende standaard en die geloven in technologie, biedt maatwerk software ongekende mogelijkheden. Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laat dan je gegevens achter. We nemen vrijblijvend contact met je op.

Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.