Loading

SoftwareIntegratieIntegratie
Al je data ontsluiten en optimaal benutten

Sycade
software integratieJe herkent het vast. Waarschijnlijk werken ook in jouw organisatie verschillende (vaak afzonderlijke) softwaresystemen met elkaar samen. Software die in de afgelopen decennia is aangeschaft of ontwikkeld voor bepaalde doeleinden. 

Maar doordat deze software eigenlijk nooit uit hetzelfde tijdperk komt, niet meer up-to-date is, afkomstig van een andere leverancier of in een andere programmeertaal geschreven, is van volledige software integratie vaak geen sprake. En van industriële automatisering en hoe dit bedrijfsprocessen zou moeten versnellen en verbeteren al helemaal niet.

Met als gevolg dat taken waarvoor software aanwezig is wel worden uitgevoerd, maar dat de beschikbare procesdata in deze losse applicaties niet voldoende wordt gecombineerd en benut. Een onvolledige analyse is dan het resultaat. En dat kan een behoorlijke invloed hebben op je bedrijfsvoering. Hoe maak je zonder juiste en volledige data immers goede keuzes voor de toekomst? Dat is onmogelijk, daarom is het tijd voor onze integratie software
Sycade realiseert (grootschalige) integraties van bedrijfssoftware door met veel expertise naar bestaande structuren te kijken en data te analyseren. Om met die integratie software zowel bestaande data te verrijken en nieuwe data te ontsluiten. Onze .NET Koningen brengen jouw IT-landschap in kaart en bepalen bijvoorbeeld welke applicaties eigenaar zijn van welke data en welke applicaties met welke data moeten communiceren.

Om zelf snel inzage te krijgen hoe IT er in jouw organisatie voorstaat, hebben wij het Sycade IT-Assessment ontwikkeld. Aan de hand van jouw antwoorden op 12 stellingen, krijg je direct inzage in welk IT-profiel jouw organisatie heeft, welke voordelen dit biedt en welke uitdagingen je hebt. We geven je een aantal aanbevelingen en een bruikbare tip. Je kan dit assessment vrijblijvend en gratis doen. Het kost je ongeveer 3 minuten.


Klik hier voor het Sycade IT-Assessment
Software integratie

Volledige software integratie. Mooi, maar wat levert het op?

  • Meer gecreëerde waarde
  • Al je data ontsluiten
  • Toekomstbestendige IT
  • Software om te groeien
  • Snel, innovatief en flexibel
  • Geïntegreerde applicaties
  • Altijd up-to-date
  • Cloud based en veilig

Onvermijdelijke keuzes

Software ontwikkelt zich snel en je wil mee kunnen gaan in deze ontwikkelingen. Bij grootschalige software integraties zijn keuzes ten aanzien van nieuwe software laten ontwikkelen of toch je bestaande software updaten onvermijdelijk. Vaak is hierin het kostenaspect leidend. Of dat ook voor de lange termijn het meest verstandig is, is nog maar de vraag. Ook wat betreft het bijscholen of opleiden van personeel dienen keuzes te worden gemaakt.

Twijfel je ten aanzien van software integratie welke stap je moet zetten of komen er vragen naar boven als: ‘Hoe ga ik om met SLA of garantie op mijn bestaande software?’, ‘Kan onze IT-afdeling deze oplossingen realiseren of heb ik een externe partner nodig?’ of ‘Moet ik mijn IT-personeel bijscholen?’.

Sycade beschikt over uitgebreide en jarenlange expertise om deze vragen te beantwoorden. Wij adviseren op basis van toekomstvisie. Ons uitgangspunt is dat jouw IT-landschap waarde creëert, innovatief is, flexibel en razendsnel werkt én kan blijven groeien. Zodat jouw organisatie toekomstbestendig is en voldoet aan alle eisen. Bij software integraties van Sycade zijn dat fundamentele uitgangspunten.

En daar doen we geen concessies in!


"Integratie software dat past bij de behoeften van de organisatie maakt de analyse van data niet alleen makkelijker, maar ook een stuk completer en inzichtelijker."

alles lekker laten praten

Heb je het gevoel dat je systemen op orde zijn, maar dat je de informatie die ze afzonderlijk  uitspugen nog onvoldoende integraal benut? Dan is de toepassing van integratie software jouw volgende stap. Laat je gegevens hier achter, wij vertellen je graag hoe jij al je software met elkaar laat praten.

Whatsapp
Whatsapp
met ons