IntegratieSoftwareSoftware
Laat je systemen communiceren en krijg inzicht in je belangrijkste processen

Integratie software
verbindt je IT-systemenJe herkent het vast. Waarschijnlijk werk je in jouw organisatie ook met verschillende (vaak afzonderlijke) softwaresystemen. Losse applicaties die de afgelopen decennia zijn aangeschaft of ontwikkeld voor bepaalde doeleinden. Zonder dat er is nagedacht om deze applicaties aan elkaar te koppelen met bijvoorbeeld integratie-software.

Doordat deze programma's eigenlijk nooit uit hetzelfde tijdperk komen, niet meer up-to-date zijn, afkomstig van een andere leverancier of in een andere programmeertaal geschreven, is van volledige software integratie vaak geen sprake. En van industriële automatisering en hoe dit bedrijfsprocessen zou moeten versnellen en verbeteren al helemaal niet.

Met als gevolg dat taken waarvoor software aanwezig is wel kunnen worden uitgevoerd, maar dat de beschikbare procesdata in deze losse applicaties niet voldoende wordt gecombineerd en benut. Een onvolledige analyse is dan het resultaat. En dat kan een behoorlijke invloed hebben op je bedrijfsvoering. Hoe maak je zonder juiste en volledige data immers goede keuzes voor de toekomst? Dat is onmogelijk. De hoogste tijd om met Sycade integratie software ongekende optimalisaties te realiseren!
Sycade integreert software- en applicatielandschappen bij bedrijven door met veel expertise naar bestaande structuren te kijken en data te analyseren. Om vervolgens met software integratie zowel bestaande data te verrijken als nieuwe data te ontsluiten. Onze IT-specialisten brengen jouw softwarelandschap in kaart en bepalen eerst welke applicaties eigenaar zijn van welke data en welke data met elkaar zou moeten communiceren.

Om inzage te krijgen hoe het IT-landschap en de integratie er in jouw organisatie voorstaat hebben wij, op basis van veel voorkomende integratievragen van opdrachtgevers en ervaringen uit de praktijk, een handige en doelgerichte IT-analyse ontwikkeld. Deze eerste analyse en het daaruitvolgende advies is gratis en geheel vrijblijvend.


Vraag naar onze vrijblijvende IT-analyse
Integratie software

Wat levert integratie software op?

  • Meer gecreëerde waarde
  • Al je data ontsluiten
  • Toekomstbestendige IT
  • Software om te groeien
  • Snel, innovatief en flexibel
  • Geïntegreerde applicaties
  • Altijd up-to-date
  • Cloud based en veilig

Onvermijdelijke keuzes

Software ontwikkelt zich snel. Wil je mee kunnen gaan in deze ontwikkelingen? Dan is het zaak om je continue te verdiepen in nieuwe mogelijkheden. Of zorgen dat je samenwerkt met een expertisepartij zoals Sycade, waar kennis van de laatste ontwikkelingen altijd up-to-date is.

Goede integratie software vereenvoudigt je keuzes bij het uitbreiden van je IT-landschap. Immers, eventueel nieuwe applicaties en toepassingen kunnen naadloos meegenomen worden in een bestaande integratie-oplossing. Zonder juiste integratie is nieuwe software lastiger te koppelen aan je bestaande systemen. We snappen dat hierin het kostenaspect vaak leidend is. Maar of dat ook voor de lange termijn het meest verstandig is, is maar de vraag.

Herken je de problematiek ten aanzien van integratie software en vraag je jezelf af welke stap je moet zetten? Of komen er vragen naar boven als: ‘Hoe ga ik om met SLA of garantie op mijn bestaande software?’, ‘Kan onze IT-afdeling deze oplossingen realiseren of heb ik een externe partner nodig?’ of ‘Moet ik mijn mensen bijscholen?’.

Sycade beschikt over uitgebreide en jarenlange expertise om deze vragen te beantwoorden. Wij adviseren op basis van toekomstvisie. Ons uitgangspunt is dat jouw IT-landschap waarde creëert, innovatief is, razendsnel werkt én flexibel kan blijven groeien. Zodat jouw organisatie concurrerend en toekomstbestendig is en voldoet aan alle eisen.

Sycade integratie software houdt vast aan deze fundamentele uitgangspunten.

Daar doen we geen concessies in!


"Integratie software die past bij de behoeften van de organisatie maakt de analyse van data niet alleen makkelijker, maar ook een stuk completer en inzichtelijker."

Real-time en interval-based integratie software

Er zijn twee verschillende soorten integratie software. Deze soorten zijn real-time integratie software, en interval-based integratie software. Het verschil tussen beide heeft te maken met de frequentie en timing van het bijwerken en verzenden van informatie.

Bij real-time integratie software wordt de informatietoevoer direct en continu bijgewerkt en overgedragen op het moment dat ze beschikbaar zijn. Dit betekent dat deze informatie direct wordt verzonden en ontvangen, zonder vertragingen in het proces. Het zorgt er voor dat alle gekoppelde systemen en applicaties onmiddellijk toegang hebben tot de meest-actuele informatie. Een voorbeeld hiervan is een webwinkel, je wil namelijk meteen weten wanneer je een bestelling binnen krijgt. Ook wil je direct dat jouw voorraadsysteem bijgewerkt wordt, zodat er op de website staat dat het product uitverkocht is.

De tweede vorm van integratie software is interval based. Bij interval-based informatietoevoer worden gegevens op vaste tijdstippen of in vaste tijdsintervallen overgedragen en bijgewerkt. Dit betekent dat alle informatie op vaste tijdstippen wordt verzameld, verwerkt en overgedragen ongeacht of er tussentijds updates zijn. Deze benadering kan voldoende zijn voor systemen en toepassingen waarbij real-time informatie niet cruciaal is. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de personeelsplanning, hier is real-time informatie niet nodig. 

Elimineer inaccurate informatie

Accurate informatie, het is nodig voor alle analyses binnen jouw bedrijf. Jouw beslissingen en bedrijfsvoering wordt er immers op gebaseerd. Het is dus extreem belangrijk om volledige, accurate en up-to-date informatie te krijgen om jouw bedrijfsvoering op te baseren.

In de praktijk zien we namelijk vaak dat managementinformatie niet volledig is. Zo kan er sprake zijn van fouten in gegevensintegriteit, gegevensvalidatie en integratie, maar ook menselijke fouten omdat informatie handmatig van systeem A naar systeem B wordt overgezet. Al deze fouten kunnen voorkomen worden door integratie software, zodat dit allemaal automatisch en foutloos verloopt.

Integratie software verbindt alles

Heb je het gevoel dat je systemen op orde zijn, maar de data die je uit je bedrijfsprocessen haalt nog onvoldoende benut? 

Grote kans dat onze integratie software dit geheel voor je oplost. Wil je dit verder onderzoeken? Laat dan je gegevens hier achter.

Wij kijken graag met je mee en geven vrijblijvend advies hoe jij al je software met elkaar laat praten.

Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.