Sycadeservice busservice bus
Service bus, Integreer als een baas; al je systemen strak uitgelijnd

Service bus
Optimaliseer je communicatie

• Het verbindt on-premise met de cloud
• Integreert al je losse IT-systemen
• En creëert een 100% flexibeler IT-landschap
Jouw business floreert door goede IT. Je meest kritische bedrijfsprocessen draaien op steeds slimmere systemen. Je wilt dat deze systemen naadloos met elkaar communiceren. Nu én straks. Dan is het cruciaal hier de juiste aandacht aan te geven en er een flexibele, toekomstbestendige oplossing voor te creëren.

Dat dit niet ten koste mag gaan van je bestaande software en systemen staat buiten kijf. Applicatielandschappen zijn bij veel organisaties de afgelopen jaren enorm toegenomen. Die ontwikkeling is op dit moment nog steeds gaande en zal toekomstig alleen maar toenemen en versnellen. Het gevolg is dat organisaties ongemerkt en in toenemende mate afhankelijk zijn geworden van de manier waarop dit diverse landschap onderling met elkaar communiceert.
De oplossing voor naadloze integratie

Je wilt gebruik maken van bestaande systemen, maar ziet dat deze niet voldoende met elkaar communiceren of geïntegreerd zijn. Precies daar biedt de Sycade Service Bus uitkomst. Onze integratie-oplossing die we als een flexibele schil om de ESB aanbrengen, zorgt er namelijk voor dat jij altijd en overal, accurate, gesynchroniseerde en up-to-date managementinformatie beschikbaar hebt.


Meer weten over de Sycade ServiceBus?
Service bus

De Sycade Service Bus Solution

  • Is betrouwbaar en stabiel
  • Beschermt tegen pieken
  • Koppelt je losse IT systemen
  • Verbindt je on-premise met de cloud
  • Is cloud based met berichtgeving
  • Geeft bericht naar multi readers
  • Biedt een 100% flexibeler IT-landschap
  • Zorgt voor geoptimaliseerde processen

Maximale integratie

De Sycade ServiceBus gebruikt alle mogelijkheden van de Microsoft Azure Enterprise ServiceBus (ESB). Echter op een dusdanige manier dat de functionele schil die wij op maat om de Microsoft Azure Servicebus heen ontwikkelen, ervoor zorgt dat de Sycade ServiceBus alleen en exact datgene doet wat jouw organisatie ervan verlangt.

Maatwerk, zonder het wiel helemaal opnieuw te moeten uitvinden. Optimaal functionerend en maximaal geïntegreerd.

Wij baseren onze integratieoplossingen op de Azure Enterprise ServiceBus van Microsoft. Deze bus is snel en stabiel en vormt de backbone van onze oplossing. Bovenop de Azure ServiceBus passen wij onze magic toe. We breiden de bus uit met nieuwe maatwerk functionaliteit. Exact toegeschreven naar jouw IT wensen en jouw IT systemen.

Zo zorgen wij ervoor dat al je bestaande systemen naadloos met elkaar communiceren. En kan jij vertrouwen op een stabiel en 100% flexibeler IT-landschap.

Da’s lekker binnenkomen bij de baas!

De meest krachtige tools

Sycade is specialist op het gebied van (grootschalige) software integraties. Daarbij maken we altijd gebruik van de meest krachtige tools in de markt. Denk hierbij aan de Microsoft Azure Enterprise Servicebus (ESB) of Azure Data Factory. Hiermee beschik je binnen no-time over een ongekend flexibel en krachtig integratieplatform, dat voldoet aan de specifieke eisen van jouw organisatie, zonder het wiel zelf helemaal opnieuw uit te moeten vinden.

Integratie op het hoogste niveau

Waar het gaat om software integratie spelen wij Champions League. We gebruiken de beste tools en weten daar alles van. Met de Sycade Service Bus zullen jouw systemen je nooit meer verwarren met afwijkende data. Laat je gegevens achter en we bekijken vrijblijvend je situatie.

Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.