SycadeUni SyncUni Sync
Data ontsluiten om juiste beslissingen te nemen

Sycade
Uni SyncOndanks de snelle technologische ontwikkelingen, zien wij één centrale vraag steevast terug in de markt: “Hoe ga ik om met data uit verschillende bronsystemen?” De reden dat deze vraag veel beslissers bezighoudt is eenvoudig, men realiseert zich goed dat er voldoende data in de organisatie aanwezig is om gedegen data-analyses te creëren, maar weet dit niet op de juiste manier te ontsluiten, transformeren en interpreteren alszijnde stuurinformatie. 

Bedrijfsdata op een slimme manier inzetten helpt bij het levensvatbaar houden van de organisatie. Het versterkt de concurrentiepositie, verhoogt zo mogelijk de klantwaarde (lees: marges en churn-rates) en helpt medewerkers sneller en effectiever werken. Helemaal als deze data juist wordt geïnterpreteerd en gebruikt als stuurinformatie.

In het diverse IT-landschap waar veel moderne organisatie vandaag de dag mee te maken hebben, is data vaak uit meerdere (interne of externe) bronnen afkomstig. Pogingen om deze data tot compacte stuurinformatie te transformeren resulteren vaak in complexe, kostbare en tijdrovende koppelingen. Dit heeft als valkuil dat er een algehele stemming ontstaat waarin men bestaande koppelingen niet juist weet te beheren of überhaupt het werken met data als een last ziet. Gevolg: deze organisaties zetten te weinig in op data gestuurd beleid.

Maar juist door data uit verschillende bronnen te combineren, creëer je een extreem waardevolle gegevensstroom!
Sycade heeft voor deze organisaties Uni Sync ontwikkeld. Uni Sync helpt organisaties om hun data uit meerdere bronsystemen te ontsluiten, te transformeren naar de gewenste stuurinformatie en in te laden in de juiste dashboards. Zodat deze organisaties hun data zichtbaar kunnen maken en kunnen gebruiken om beleid te ontwikkelen, rapportages te genereren of trends te voorspellen.


Vraag een UniSync demo aan
Uni Sync

Waarom investeren in toegankelijke data?

  • Realtime inzicht
  • Betere BI
  • Voorspellen met data
  • Deep learning methodiek
  • Snel kunnen schakelen
  • Profiteren van data science
  • Wendbaar blijven
  • Interne en externe bronnen

Data ontsluiten

Concreet kun je data ontsluiten en bewerken verdelen in 5 activiteiten. De eerste drie houden verband met data ‘bewerken’. Hieronder vallen het verzamelen (acquisitie), opschonen (sanitatie) en analyseren van de data. De vierde activiteit is het visualiseren van de data in rapportages of een dashboard. Bekijk hiervoor ook onze dashboard software-oplossing pagina. Vijfde en laatste activiteit is het delen (ontsluiten) van data naar gebruikers inclusief het toekennen van authoriteit (data-governance).

Bij het verzamelen van masterdata wordt over het algemeen een web- of server- crawling/scraping methodiek toegepast. Via het zogeheten ETL-proces (extraction, transformation, load), wordt data uit verschillende bronnen verzameld en ontleed. Hierbij wordt ook gecontroleerd of de data voldoet aan de gewenste structuur.  Als dat niet het geval is volgt opschoning, wat inhoudt dat deze data niet wordt toegestaan en eerst moet worden getransformeerd.

In deze transformatie worden een serie regels of functies losgelaten op de verkregen data, waardoor het voldoet aan de eisen van het vooraf vastgestelde einddoel. Dit einddoel is het laden van alle verkregen informatie in een datawarehouse (DWH), zodat het uniform beschikbaar is voor verdere visualisatie. Eenmaal ingericht kan het ETL-proces volledig geautomatiseerd plaatsvinden op vastgestelde tijdstippen. Organisaties beschikken dan te allen tijde over accurate en real-time informatie.

Bij Sycade werken de beste programmeurs met een passie voor .NET én verstand van business. Sycade heeft met UniSync een sterke marktbehoefte naar data-ontsluitingssoftware ingevuld. We hebben toonaangevende organisaties geadviseerd in het opzetten van hun data-management systeem en met UniSync briljante oplossingen gerealiseerd voor geautomatiseerde data-ETL processen. Deze organisaties kunnen nu succesvolle keuzes blijven maken en zijn toekomstbestendig.

De beste data-managementoplossing is voor ons meer dan een missie. Het zit in ons DNA!

Al je data op je bordje

Snel nog even een rapportje fixen voor de volgende board meeting? Niet nodig. Met Sycade Uni Sync ontsluit je al je live data op een centrale plek. Zodat jij deze clean en zonder gedoe beschikbaar hebt. Altijd en overal. Weten hoe? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Whatsapp
Whatsapp
met ons
Sycade maakt gebruik van cookies. Om je gebruikerservaring op onze website te verbeteren en om ons websiteverkeer te analyseren. Wil je een optimaal werkende website? Klik dan op ‘Accepteren’. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.